NL: +31 (0)30 80 80 790 - BE: 078 485 083 info@cardboards.nl

Waarom Virtual Reality?

Wij geloven dat virtual reality de toekomst gaat veranderen. Door van karton een Virtual Reality bril te maken en deze in combinatie met jouw eigen smartphone te gebruiken, maken wij de wereld van Virtual Reality toegankelijker dan ooit te voren!

 

Deze do-it-yourself kit laat je binnen enkele minuten binnenstappen in de leuke, spannende en nieuwe wereld van Virtual Reality!


Cardboards.nl Virtual Reality Viewer

Gebruik je eigen smartphone!

De cardboard werkt door middel van jouw eigen Android of iPhone smartphone. Je kunt je smartphone makkelijk er in en eruit halen. Er zijn al veel verschillende apps beschikbaar! Lees hier meer.

Makkelijk in gebruik!

De Cardboard VR Viewer is binnen een minuut in elkaar gevouwen. Je gebruikt de cardboard in combinatie met een app op je smartphone. Verder hoef je niks te doen!

Goedkoop!

Waarom 350 euro uitgeven aan een Virtual Reality headset wanneer het voor minder dan 15 euro kan?

Wees klaar voor de toekomst!

Met de Cardboard VR Viewer ben je klaar om de alle virtual reality apps en films direct te bekijken!


Cardboard VR Viewer

 

Dit geweldige product is gemaakt van karton, waardoor het voor deze lage prijs wordt aangeboden. Maak nu kennis met virtual reality voor deze lage instapprijs!


ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

De verschillende soorten apps maken de mogelijkheden van de cardboard oneindig. Vlieg met Google Earth door New York of met Google street view door de straten van Parijs. Met de London VR Experience app krijg je al de ins en outs van Londen te zien en lijkt het net of je er zelf staat. Daarnaast zijn er vele spellen als Rollercoaster, waarbij het lijkt alsof je in een achtbaan zit!

Ervaar de wereld van Virtual Reality met je eigen smartphone

Bestel nu!