ONTDEK DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN VAN DE VR PAAL.

Ervaar virtual reality openbare plekken. Laat uw bezoekers heldere en duidelijke VR content ervaren met een virtual reality-bril dat bijna geen onderhoud vereist.

Door het easy plug-en-play systeem kunnen vele bezoekers uw virtual reality content ervaren.
De nieuwe 360 VR-paal is de perfecte aanvulling voor elk bedrijf dat bezig is met pionieren en innoveren binnen de branch. 

DUTCH DESIGN.

Ontworpen in Nederland door VR experts en senior industrieel ontwerpers. Naast het innovatieve karakter en focus op de esthetiek is de bril ook ontworpen om bestand te zijn tegen het Nederlandse weerbeeld. 

HANDMADE IN UTRECHT.

Gemaakt met precisie en van de hoogste kwaliteit RVS staal in Utrecht. Onze materialen zijn lokaal ingekocht en onder veilige werkomstandigheden in een gecertificeerde werkomgeving handmatig geassembleerd. 

 

Wij werken voor.

”Zo hou je erfgoed beleefbaar”

Leon de Wit, wethouder van gemeente Krimpenerwaard

Een nieuwe ‘virtual reality’-beleving maakt een klein onderdeel van de rijke geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie nu zichtbaar voor iedereen.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

PROJECTEN.

 Beleef de Vlist

De Koeneschans, een bescheiden schiereilandje in de Vlist, maakte deel uit van de haastig aangelegde verdedigingslinie om de machtige provincie Holland te beschermen tegen de binnenvallende Franse troepen. De virtual reality-beleving maakt het vanaf nu mogelijk dit unieke culturele erfgoed opnieuw te beleven.

 

 

11 + 3 =