CARDBOARDSV2 GOOGLE CARDBOARD

Toen Google de Cardboard introduceerde in 2014, was het een grote verrassing. De meeste Virtual Reality producenten waren bezig met hi-tech apparatuur, maar Google besloot om het tegenovergestelde te doen. Zij creëerde een headset van karton die toegankelijk was en werkt met een Android en iPhone smartphone.

Eind mei 2015 tijdens de I / O conferentie van Google, onthulde Google de nieuwste versie van Google Cardboard. Ook al is de eerste versie fantastisch goed, heeft de nieuwe versie een aantal verbeteringen ten opzichte van de eerste versie. Op het eerste gezicht lijkt de Cardboard hetzelfde, maar er zijn een aantal wijzigingen aangebracht om een nog betere VR ervaring te krijgen.

Hieronder beschrijven wij enkele van die veranderingen:

In drie-stappen klaar voor gebruik

Schuif de viewer uit de hoes, vouw de flappen, plaats je telefoon, en ervaar virtual reality!

stappen
Makkelijk mee te nemen

Eén van de grootste voordelen van de V2 CARDBOARDS is dat het makkelijk terug te vouwen is. De viewer maakt gebruik van klittenband in plaats van dubbelzijdige tape. Zodra je klaar bent met de Cardboard, vouw je het op en stop je het terug in de beschermende hoes. Je eindigt met een mooi, compact doosje wat niet zal blijven haken of gemakkelijk zal scheuren.

CARDBOARDV2.2

 

 

Grotere lenzen

De V2 kit heeft asymmetrische 37mm biconvex lenzen met 50mm focal distance – groter dan de 25mm x 45mm  lenzen van de V1 Cardboard.

lens-300x195

Meer compatibiliteit

Alle telefoons met een beeldscherm tot 6 inches passen in dezelfde viewer – en iOS smartphones worden ondersteund!

mobile-300x152

Nieuwe besturingsmethode

De grootste verandering is het vertrek van de magneet schuiver. De nieuwe viewers zijn voorzien van een knop die het scherm aan tikt wanneer je deze indrukt. Alle telefoons kunnen apps bedienen op deze manier.

 

conductive-tab1-300x195

CARDBOARDS V2.0 is nu beschikbaar in onze webwinkel.

BESTEL een exemplaar via onze webshop en ga op ontdekkingsreis in de wonderen wereld van virtual reality!